Klubbgolvet

Dj Simon

DJ Simon är en av de största deejay legenderna i södra Sverige. Med mer än 25 års erfarenhet på de stora dansgolven så slår han de flesta på fingrarna. Utan att skryta så kan vi lugnt säga att det Simon inte vet om funk, soul, RnB ja helt enkelt svart musik, det kan ingen.

Under 90 till 2000-talet var han resident på Malmös exklusivaste klubb, sedan 2004 har han varit resident på RnB golvet på Grand. Som om detta inte vore nog är han trots sin ålder fortfarande väldigt populär, både som deejay och som person. Hans charm får de flesta tjejer att le, inte konstigt att det mest är tjejer på hans dansgolv.

När han inte vänder vinylplattor arbetar han med sitt mediaföretag Leemedia | Westgatefilm. Detta är en kille som kan mer än att snurra plattor, han e grymt duktig, filmfotograf, stillbildsfotograf, producent, webbdesigner och grafisk formgivare. Allt han gör, gör han med still och finess… nu kan man nästan förstå vem som fixar med Grands marknadsföring?

DJ Simon finner du så klart alltid på vårt klubbgolv.

DJ Nermin

 

DJ Nermin är deejayn som spelat på de stora klubbarna i södra Sverige. Han älskar att spela klubbmusik som soul, RnB, hiphop men kan även köra allround om det skulle behövas.

Ryktet säger att han gjorde sin första dj spelning när han var 13 år gammal, problemet var bara att han använde morsans gamla stavmixer så ni förstår själv hur det gick. Nu har Nermin blivit några år äldre vilket även gjort att han rent ut sagt blivit en jäkel på att fylla dansgolv. När han inte spelar då sitter han i studion och producerar musik.

 

Du hittar Nermin på vårt klubbgolv