Vårpremiär 2023

Då är det äntligen dags för vårpremiär på Grand Nattklubb i Kristianstad. Fredagen den 27 januari kör vi 18+ och lördagen den 28 januari kör vi 20+. 

Vi är stans största och enda nattklubb med tre olika dansgolv och med tre olika deejays både fredag och lördag. På stora golvet kör vi Kristianstad populäraste partygolv, här blandar vi musiken i en riktig cocktail, schlager, pop, rock, disco ja allt som ger en total partystämning och där gästerna kör händerna i luften. Som om detta inte vore nog får ni även musikvideos på våra storbildsskärmar. På vårt mellangolv får ni den tyngre och senaste musiken och på lilla dansgolvet bankar vi på med soul, RnB och Hip Hop.

FRI ENTRÉ!
Vi har öppet 23-03 med fri entré fram till kl. 24.00.

Vill ni köpa drinkbord eller boka VIP-bås så skicka en förfrågan här.

Vi ses!