DJ Nerko

DJ Nerko är deejayn som spelat på de stora klubbarna i södra Sverige. Han älskar att spela klubbmusik som soul, RnB, hiphop men kan även köra allround om det skulle behövas.Ryktet säger att han gjorde sin första dj spelning när han var 13 år gammal, problemet var bara att han använde morsans gamla stavmixer så ni förstår själv hur det gick. Nu har Nermin blivit några år äldre vilket även gjort att han rent ut sagt blivit en jäkel på att fylla dansgolv. När han inte spelar då sitter han i studion och producerar musik.

DJ Paslo

DJ Paslo är en mycket duktig Deejay som lirat med USB minen sedan han var 16 år. När DJ Paslo inte lirar i Sverige så spelar han på klubbar i Tjeckien, Turkiet, Grekland, Danmark. Han har varit supportakt åt artister som, Vigiland, Medina, Samir & Viktor, Nääk & Nimo, Dani M, Alibrorsh, Sebjak & många fler. Paslo spenderar en hel del tid I studion och har släppt flera officiella remixes via skivbolag som Universal och Warner.

Du hittar DJ Paslo på vårt Klubbgolv

DJ Harri legrand

Jobbat som dj i över 20år så ni förstår att han tillhör inventarierna på Grand. Har varit resident på flera klubbar i södra Sverige men spelar i hela landet. Har alltid haft fingertoppskänsla för house och hip hop & RnB .

Du hittar Harri på vårt klubbgolv